På lager

  

Badevægte

Leder du efter en badevægt, er Gate2Buy et oplagt sted. Vi har et godt kvalitetsudvalg af de forskellige badevægte, der findes på markedet. Når du skal vælge din nye badevægt, skal du fx overveje hvor mange kilo personvægten skal kunne veje op til, hvor fintfølende den skal være og om den også skal kunne måle BMI. Nogle badevægte har også hukommelse og kan gemme individuelle data for flere personer.

Badevægte i dag kan i øvrigt også ganske meget mere end bare at måle din vægt. Den kan måle fedtproducent, analysere din krops sammensætning af fedt og muskler, vurdere din metaboliske alder og meget mere, så det er ikke helt forkert at kalde den en lille computer. Som du kan være gode eller knap så gode venner med, alt efter dens barske, men ærlige dom.


Returordre

Returnering af din ordre! Ønsker du at returnere en vare købt på Gate2Buy? intet problem!

Returprocessen vil sikre, at returneringer og reklamationer bliver håndteret optimalt for dig som kunder på Gate2Buy.com.
Bemærk: Vi håndterer kun returvarer, hvor ovenstående returskema er udfyldt - instrukser på returnering bliver sendt til din mail.